Ponedjeljak, Rujan 21, 2020

DANI MLADOG MASLINOVOG ULJA U VODNJANU

Vodnjanski Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena su manifestacija koju u svega tri dana posjeti preko 18.000 posjetitelja, ljubitelja maslinovog ulja i vrhunskih gastro poslastica.Uz mnoštvo izlagača koji prezentiraju svoja mlada maslinova ulja, manifestacija posjetiteljima pruža dodatnu edukaciju o maslinovom ulju kroz Oil bar i stručna predavanja, a sve je popraćeno velikim Gastro showom koji okuplja najbolje istarske kuhare i ugostitelje.
U neprekidnom pripremanju gastro delicija, u tri su se dana nizala jela spravljena od ribljih specijaliteta tvrtke Cromaris i mesa boškarina tvrtke AZRRI, kao i vrhunskih slastica proizašlih iz ruku Ljudevita Saba i Roberta Perića te njihovih asistenata. Tako je u tri dana spravljeno oko 7.000 obroka sve redom delicija začinjenih mladim maslinovim uljima.

 

Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu postaju uvaženi centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i međunarodnih gostiju. Opravdanost ulaganja u razvoj maslinarstva i promociju maslinovog ulja već je doseglo zavidne rezultate stoga je danas maslinovo ulje jedan od brendova po kojem je Hrvatska poznata kako u regiji, tako i u svijetu. Manifestacija će se održati od 18-20.11.2011. i pozivamo Vas da okusite najfinije delicije rađene s mnogo ljubavi i truda.   

Vaš BarExtreme